fennikel-tzatziki

fennikel-tzatziki

fennikeltzatziki.1

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

fennikelknold

.

Den græske salat, tzatziki, laves normalt med agurk, men her har jeg valgt fennikel, som er en god variant, når agurkerne ikke er i sæson.

.

2 dl mager yoghurt eller sojayoghurt

2 fed hvidløg

1 spsk fennikelfrø

1 spsk olivenolie

1 fennikelknold (ca. 200 g)

.

Sæt yoghurten til afdrypning i et klæde eller et kaffefilter.

Rør den afdryppede yoghurt med presset hvidløg, fennikelfrø og olie. Smag godt til med salt og peber.

Skær fennikelknolden i små terninger. Hak det grønne.

Rør fennikelen i yoghurten og drys med det grønne.

.

fennikeltzatziki

.

~ by kodfrifredag on 3. January 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: