asparges med tre slags dip

asparges med tre slags dip

.

.

asparges med svampedip og ramsløg

asparges m svampedip

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

asparges med tomatpesto og høvlet agurk

asparges med tomatpesto

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

asparges med myntedip og “kaviar”

asparges m myntedip

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

12-16 asparges

 

dip med svampepesto + ramsløg:

1 spsk tørrede svampe

1 dl yoghurt

3 spsk mayonnaise eller olivenolie

1-2 spsk svampepesto

citronsaft

4 ramsløgblade eller spinat

 

dip af tomatpesto + agurk:

5 spsk tomatpesto, se opskriften her, eller brug færdigkøbt pesto

4 tynde skiver agurk

frisk basilikum

 

myntedip + ”kaviar”:

½ dl olivenolie

2 spsk limesaft eller riseddike

1 fed hvidløg

4 spsk hakkede mynteblade

4 spsk rød tang”kaviar” (købes i Føtex eller Bilka)

 .

kaviar.2 glas

 

tangkaviar

.

Lav først dippene.

Svampedip: læg de tørrede svampe i blød i varmt vand en times tid. Afdryp og hak dem.

Rør yoghurten med mayonnaisen eller olien og tilsæt svampene. Rør pestoen i og smag godt til med citronsaft, salt of peber.

Skær fire tynde skiver på langs af en agurk. Brug gerne et mandolinjern.

 .

svampetapenade

svampepesto

.

Myntedip: rør olien med limesaft eller eddike og et par spsk vand.

Tilsæt presset hvidløg og mynte og smag til med salt og peber.

 

Skræl aspargesene og læg dem i kogende vand tilsat et par tsk sukker. Hvis du ikke har en stor gryde, så kog dem  i en stor pande.

Kog aspargesene ca. 3 minutter og afdryp dem.

Arrangér aspargesene med ramsløg eller agurk viklet omkring – eller med ”kaviar” og servér de tre dip til separat.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

tre slags dip

dips til asparges

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

~ by kodfrifredag on 16. May 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: